Dienstkleding

Dienstkleding

Rentex verwerkt wekelijks meer dan 250.000 kledingartikelen. Het grootste deel wordt bij Rentex afgenomen op basis van lease, maar uiteraard wassen wij ook het door u aangeschafte kledingpakket. Voor de identificatie voorzien wij dienstkleding standaard van een chip. Onze wasserij beschikt over een unieke dienstkledingcarroussel. Hierdoor kunnen wij de kleding zowel gesorteerd op maat, naam en/of modelsoort aanleveren. Per afdeling en per drager kan managementinformatie worden verkregen, zodat u inzicht heeft in het  aantal kledingstukken dat in omloop is, het aantal wasbeurten per kledingstuk en het verbruik. Bij het samenstellen van een nieuwe kledingpakket kunnen wij u onafhankelijk adviseren aan de hand van uw eisen en wensen. 
 

bottom

Dienstkleding met een Kleding Uitgifte Automaat

Rentex begeleidt ziekenhuizen bij de aanschaf van een Kleding Uitgifte Automaat en/of Kleding Inname Automaat (KUA/KIA). De KUA en KIA dragen zorg voor een gecontroleerde uitgifte en inname van dienstkleding. Met onze unieke dienstkledingcarroussel bieden wij een automatische sortering en uitgifte van dienstkleding op naam, maat en modelsoort. De dienstkledingcarroussel is voorzien van technologie om data vanuit de KUA automatisch in onze systemen te importeren. Hierdoor vindt er een optimale bevoorrading van uw KUA plaats. 

 

Marieke Bakker
Marieke Bakker
Coördinator klantenservice
Onze klantenservice helpt u graag verder. Rentex doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen te bereiken via: 0515 - 57 89 00.