Persoonsgebonden wasgoed

Persoonsgebonden wasgoed

Het persoonsgebonden wasgoed is bij Rentex in professionele handen. Als specialist hierin dragen wij zorg voor het behoud van een optimale kwaliteit. Wij verwerken de was voor uw bewoners op een gespecialiseerde afdeling. Onze vakkundige medewerkers verwerken dagelijks 90.000 kg wasgoed.

 

bottom

Optimaal wasproces voor persoonsgebonden wasgoed

Het wasproces is zo ingericht dat per zorglocatie wordt gewassen. Ieder kledingstuk wordt gesorteerd op het toe te passen wasproces en gecontroleerd op achtergebleven voorwerpen. Kledingstukken die niet voorzien zijn van een identificatielabel, voorzien wij tijdelijk van een merklabel om vermissingen te voorkomen. 

 

 

Aflevering op bewonersniveau 

 

Met onze dienstverlening PWASOPMAAT is het voor uw zorginstelling mogelijk de volledige was van uw bewoners uit te besteden. Bij aanmelding ontvangt de bewoner van ons persoonlijke waszakken waarin het wasgoed van de betreffende bewoner verzameld kan worden. Rentex voorziet alle kleding van de bewoner van een uniek barcodelabel. Elk kledingstuk wordt gescand. Na het wassen worden alle kledingstukken per bewoner gesorteerd, verpakt en kan desgewenst op afdelingsniveau of op looproute worden geleverd. 

 

Met ons identificatiesysteem kan de was per bewoner gevolgd worden. Rentex kan de kosten via ons incassosysteem rechtstreeks bij uw bewoners in rekening brengen.