Reparatieservice

Reparatieservice

Het komt voor dat kledingstukken niet meer worden gedragen omdat er bijvoorbeeld een knoop ontbreekt, een rits kapot is of een zoom los zit. Rentex heeft hiervoor een oplossing door middel van onze reparatieservice. Onze vakbekwame coupeuses verrichten verschillende herstelwerkzaamheden. Wij garanderen met onze reparatieservice een gelijkblijvende kwaliteit en pasvorm.

 

bottom

De werkwijze van onze reparatieservice

Het te repareren kledingstuk, met ingevuld opdrachtformulier, geeft u mee met uw wasgoed naar Rentex. Indien nodig reinigen wij het kledingstuk eerst en herstellen het daarna. Als het kledingstuk gerepareerd is, gaat het mee met de eerstvolgende levering aan uw zorginstelling of ziekenhuis. De kosten belasten wij door volgens de gemaakte contractuele afspraken met uw zorginstelling of ziekenhuis. Wilt u meer informatie over onze reparatieservice? Neemt u dan contact met ons op!

Marieke Bakker
Marieke Bakker
Coördinator klantenservice
Onze klantenservice helpt u graag verder. Rentex doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen te bereiken via: 0515 - 57 89 00.