Kom jij samen werken?

Accountmanager M/V

 

Organisatie

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken. Daarom zijn je nieuwe collega’s op zoek naar een resultaatgerichte accountmanager.

 

Jouw functie

Je bent als relatiebeheerder verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze relatie met jouw bestaande klanten en het realiseren van commerciële doelstellingen. Klant- en marktontwikkelingen volg je op de voet en met jouw hands-on-mentaliteit en sterke contactuele eigenschappen weet je dat het resultaat telt. Je bent voor onze klanten de expert op textielmanagement en daarmee een belangrijke sparringpartner om plannen te ontwikkelen en te implementeren gericht op onze gezamenlijke samenwerking. Daarnaast zet je je in voor een verdere optimalisatie en uitbreiding van onze dienstverlening. Je zorgt voor een goede afstemming van je werkzaamheden binnen ons commerciële team en werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen.

 

Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb je een zelfstandige rol. Klantbezoeken, adviseren, opvolgen actiepunten, verslaglegging, offertetrajecten, presentaties en intermediair tussen klant & bedrijf zijn je kerntaken. Hiervoor zoeken wij een commerciële, optimistische en professionele collega die onze kernwaarden samen, vakmanschap en nuchter verder kan invullen.

• Mbo 4 (CE/MHS) diploma, Hbo (CE/HHS) werk –en denkniveau door opleiding of werkervaring.

• Werkervaring in een B-to-B omgeving.

• Uitstekende communicatieve vaardigheden en gesprekpartner op verschillende niveaus.

• Analytisch denkvermogen, ervaren Excel gebruiker en pro actief handelen zit in je genen.

• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Andere belangrijke kerncompetenties: klantgericht, teamplayer, daadkrachtig, verantwoordelijk, sociaal en oog voor detail.

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, klantpartnerschap, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet secundair arbeidsvoorwaardepakket.

 

Informatie?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Leo de Rijk, sales manager, telefoonnummer 06 82 00 80 00.

 

Interesse

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 22 januari 2023 een motivatiebrief + CV o.v.v. Vacature accountmanager per email naar: p&o@rentex.nl