Kom jij samen werken?

Vacature allround onderhoudsmonteur industriële automatisering & robotica

 

Introductie

Werken en leren bij één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland als allround onderhoudsmonteur. Je bent direct in dienst bij Rentex en gaat je diploma halen door 4 dagen in de week te werken bij onze technische dienst. Daarnaast volg je 1 dag per week een 2-jarige HBO Associate degree Industriële Automatisering en Robotica (duaal) aan de NHL Stenden Hogeschool. Na het behalen van je diploma krijg je een vaste baan bij Rentex.

 

Organisatie

Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Onze processen automatiseren we steeds verder en daarbij worden ook robots ingezet. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen, innovatie stroomt door onze aderen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken. Pak deze kans om in te stappen en mee te groeien.

 

Functie

Als allround onderhoudsmonteur Industriële Automatisering en Robotica ben je onderdeel van onze technische dienst. Je werkt mee aan projecten om onze wasserij verder te automatiseren en te robotiseren. Zo zouden we je kunnen vragen een robot te implementeren of data te verzamelen ten behoeve van een OEE. Bij aanvang werk je mee met onze technische dienst en krijg je een vaste buddy die je alle kneepjes van het vak leert. Je werkzaamheden zullen we afstemmen met de opdrachten van je opleiding zodat je modules tot uitvoer kunt brengen in de praktijk.

 

Functie-eisen

• Opleiding of ervaring met industriële automatisering.

• Je beschikt over MBO-4 of HBO werk- en denkniveau richting ICT en software, werktuigbouwkunde, elektrotechniek.

• Passie voor techniek en engineering.

• Ervaring met besturingssoftware binnen een productieomgeving is gewenst.

• Je werkt graag in een leuk team en houdt van afwisseling.

 

Wij bieden

• Een goed salaris vanaf dag 1 van je opleiding, 8,33% vakantiegeld en 6,83% eindejaarsuitkering.

• Een baangarantie.

• Een eigen buddy en goede begeleiding.

• Veel mooie praktijkopdrachten.

• Een leerovereenkomst voor het collegegeld en boekengeld om 2 jaar de HBO Associate degree te volgen in combinatie met praktijkleren op je werk.

• We stellen je een professionele laptop met alle benodigde apparatuur ter beschikking.

 

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan direct per e-mail naar p&o@rentex.nl. Wil jij eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O of Wiljan van den Hoven, teamleider techniek en gebouwen, telefoonnummer 0515-578989. De opleiding start in september 2022 en reageren kan tot augustus 26 augustus 2022.