Kom jij samen werken?

Vacature bijbaan

 

Introductie
Een bijbaan bij één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland. Wij zijn op zoek naar jongeren die in avonduren en vakanties geld willen verdienen.
 

Organisatie
Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.
 

Jouw functie
De wasserij heeft verschillende afdelingen: de sorteerafdeling, de afdeling (lease)textiel, de afdeling inpak, de afdeling bovenkleding, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen Wasserij. Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen, gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Onze diensten beginnen om 06.00 uur en eindigen tussen 20:00 en 24:00 afhankelijk van de afdeling. Jouw rooster en beschikbaarheid stemmen wij zo goed mogelijk af met onze productietijden. Dit doen wij altijd in overleg met jou.
 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar jongeren die flexibel zijn ingesteld en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

•             Een echte aanpakker

•             Gemotiveerd en stressbesteding

•             Je bent minimaal 2 middagen/avonden per week beschikbaar

•             Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving


Wij bieden
•             Veel of juist weinig uren (af te stemmen op jouw agenda)

•             Leuke werksfeer en collega’s

•             Vet salaris (1 euro meer dan bij de supermarkt of horeca)

•             Afwisselend werk


Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over werken bij Rentex? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O op telefoonnummer 0515-578989 of e-mail p&o@rentex.nl.