Kom jij samen werken?

Medewerker Klantenservice

 

Als medewerker klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten van Rentex. Je verzorgt de registratie van vragen, klachten, bestellingen, mutaties en vermissingen, maar geeft ook een correcte terugkoppeling. Je coördineert de routing van vragen, klachten, bestellingen, mutaties en vermissingen naar de verantwoordelijke afdelingen. Je bewaakt dat klantvragen binnen de gestelde termijn worden afgehandeld.
 

Heb je een Mbo werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring? Beheers je mondeling en schriftelijk uitstekend de Nederlandse taal en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Heb je een vrolijke persoonlijkheid, ben je proactief, betrokken, stressbestendig, leergierig en wordt je er blij van om andere mensen te helpen, klanten en collega’s? Werk je nauwkeurig en efficiënt, zelfstandig maar ook in teamverband en vind je gemakkelijk jouw weg in verschillende geautomatiseerde systemen zoals het Office pakket, ABS en / of AFAS of denk je dit snel te kunnen leren? Is het voor jou geen probleem om prioriteiten te stellen en zaken te organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie voor 24 uur per week met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Marieke Bakker, coördinator  klantenservice telefoonnummer, 0515-578989.


Interesse?
Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan vóór 3 februari 2023 aanstaande een motivatie met recent CV o.v.v. ‘medewerker klantenservice’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.