Kom jij samen werken?

Rangeerder/dok-chauffeur


Introductie
Ben je een vrachtwagenchauffeur, maar wil je niet meer veel op pad? Houd je van het rijden met trailers, maar wil je dagelijks op tijd thuis zijn en niet meer die werkweken van 45 uur of meer? Wij zijn op zoek naar een rangeerder / dok-chauffeur.
 

Organisatie
Rentex in Bolsward is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren wij het motto “Taking Care Together”, het is niet gek dat onze directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in onze productie. Ons doel is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt onze wasserij een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.
 

Jouw functie

Op ons bedrijfsterrein koppel je trailers aan- en af. Je rangeert met een rangeertrekker en controleert de geladen trailers. Jij zorgt ervoor dat de trailers aan de juiste doks worden geplaatst. Met jouw rijkunsten weet je goed te manoeuvreren en kan je nauwkeurig werken. Jij zet de trailers klaar voor onze chauffeurs. Voor deze functie is het belangrijk dat je fysiek fit bent omdat je regelmatig moet in- en uitstappen.

 

Naast jouw werk als rangeerder/dok-chauffeur worden je werkzaamheden gecombineerd met werkzaamheden op de afdeling intern transport. Je bent verantwoordelijk om de containers klaar te zetten, die daarna in de vrachtwagens worden geladen. Je werkt met een elektrische container trekker en zorgt ervoor dat de vrachtwagens op de juiste manier en op het juiste moment worden geladen.

Je werktijden:
De werktijden zijn wisselend, het varieert van starten om 5:00 uur 's ochtends tot 14:00, of van 14:00 tot ongeveer 23:00 uur. De verdeling rangeerder / intern transport is 50/50.

 

Jouw profiel

•              Een echte aanpakker en een teamplayer

•              Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

•              Gemotiveerd en stressbesteding

•              Flexibel inzetbaar

•              Fysiek in goede conditie

•              In het bezit van een geldig rijbewijs C en CE inclusief code 95

•              Ruimtelijk inzicht


Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende bij voorkeur fulltime functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s. 
 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature of werken bij Rentex? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O op telefoonnummer 0515-578989 of e-mail p&o@rentex.nl.