Kom jij samen werken?

Rangeerder/Dok Chauffeur
 

Ben je een vrachtwagenchauffeur, maar wil je niet meer veel op pad? Houd je van het rijden met trailers, maar wil je dagelijks op tijd thuis zijn en niet meer die werkweken van 50 uur of meer? Wij zijn op zoek naar een rangeerder / dok-chauffeur.

Je functie:

Op ons bedrijfsterrein koppel je trailers aan- en af. Je rangeert met een rangeertrekker en controleert de geladen trailers. Jij zorgt ervoor dat de trailers aan de juiste docks worden geplaatst. Met jouw rijkunsten weet je goed te manoeuvreren en kan je nauwkeurig werken. Jij zet de trailers klaar voor onze chauffeurs. Voor deze functie is het belangrijk dat je fysiek fit bent omdat je regelmatig moet in- en uitstappen.

Naast jouw werk als rangeerder/dok-chauffeur worden je werkzaamheden gecombineerd met werkzaamheden op de afdeling intern transport. Je bent verantwoordelijk om de containers klaar te zetten, die daarna in de vrachtwagens worden geladen. Je werkt met een elektrische container trekker en zorgt ervoor dat de vrachtwagens op de juiste manier en op het juiste moment worden geladen.

 

Je werktijden:
De werktijden zijn wisselend, het varieert van starten om 5:00 uur 's ochtends tot 14:00, of van 14:00 tot ongeveer 23:00 uur. De verdeling rangeerder / intern transport is 50/50.

Jouw profiel:

•              Een echte aanpakker en een teamplayer

•              Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

•              Gemotiveerd en stressbesteding

•              Flexibel inzetbaar

•              Fysiek in goede conditie

•              In het bezit van een geldig rijbewijs C en CE inclusief code 95

•              Ruimtelijk inzicht

 

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Nerco Halilovic, productieleider intern transport of met Marije Mulder, afdeling P&O, 0515-578989.

Interesse?


Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan vóór 1 juni 2022 aanstaande een motivatie met recent CV o.v.v. ‘dok-chauffeur’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.