Diensten van Rentex

Comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners

Rentex biedt een compleet textielpakket aan voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit leasetextielpakket bestaat uit bad-, bed- en huishoudtextiel en is zorgvuldig samengesteld door patiënten, bewoners, een selecte groep leveranciers en uiteraard wijzelf. Het textielpakket is van hoge en constante kwaliteit waarbij wij altijd over voldoende voorraad beschikken. 

 

bottom

Textielpakket Rentex

Rentex is sinds 1913 specialist in het verwerken en verhuren van textiel voor de gezondheidzorg. Hygiëne, kwaliteit en comfort vinden wij erg belangrijk. Het textielpakket voldoet qua stofsamenstelling, gewicht, afmeting en kwaliteit aan de NEN-750 norm. Dit is een kwaliteitscriteria die is opgesteld in samenspraak met linnenverhuur- en wasserijen. 

 

Voorraadbeheer 

 

De textielvoorraden van uw ziekenhuizen of zorginstellingen, stemmen wij af op het dagelijkse verbruik. Via normleveringen en tellingen beschikt u altijd over voldoende textiel. Voor een optimale voorraad werken wij op basis van het leanprincipe. De aanwezige voorraad in het ziekenhuis of de zorginstelling wordt wekelijks aan Rentex doorgeven via een app, ''de Wasapp'', en verwerkt. Dit kan middels een tablet of smartphone. Voorraden doorgeven via de interactieve website is uiteraard ook mogelijk. Onze dienstverlening is in heel Nederland beschikbaar, waarbij wij onze afleverfrequentie in overleg met U afstemmen.  

 

 

Download de app voor uw tablet of smartphone.

De app is beschikbaar voor Apple iOS & Android en Windows.