Allround onderhoudsmonteur

Organisatie
Rentex in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en behoort met haar geautomatiseerde processen tot de modernste wasserijen van Europa. Rentex is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van de afdeling technische dienst zijn wij op zoek naar een:

allround onderhoudsmonteur (40 uur per week) die samen met ons technisch team de beschikbaarheid van het machinepark borgt en optimaliseert.


De functie

De allround onderhoudsmonteur is samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van ons moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.

 

Wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (niveau 4) bij voorkeur elektro en / of mechatronica;
  • Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;
  • Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
  • Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten;
  • Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Je werkt conform onze bedrijfs-, veiligheidsregels en voorschriften;
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).

 

Ben jij die gedreven en enthousiaste teamplayer met een resultaatgerichte en flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden? Sta je open voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaaruitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, toeslag voor ploegendienst, studiekostenregeling en 25 vakantiedagen.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Willem Nieuwenhuis, manager KAM techniek en gebouwen, of Wiljan van den Hoven, teamleider technische dienst, tel. nr. 0515-578989.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een uitgebreide motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature allround onderhoudsmonteur” per e-mail naar p&o@rentex.nl.