Vacature productiemedewerker

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

 

Ter versterking van onze productie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling dienstkleding.

 

Jouw functie
De wasserij heeft meerdere afdelingen: de sorteerafdeling, de inpakafdeling, de afdeling (lease)textiel, de inpakafdeling, de afdeling dienstkleding en de afdeling Klant Eigen waar het persoonsgebonden van bewoners van zorginstellingen behandeld wordt.  Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen en gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Onze diensten beginnen om 06.00 uur tot 24.00 uur. Voor de afdeling dienstkleding zoeken we nieuwe collega's die vanaf 14.45/15.45 tot ongeveer 19.45/21.45 uur beschikbaar zijn (ongeveer 24 uur per week).

Jouw profiel
Wij zijn opzoek naar mensen die flexibel ingesteld zijn en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

  • Een echte aanpakker en een teamplayer
  • Gemotiveerd en stressbesteding
  • Flexibel inzetbaar (vanaf 14.45 tot 21.45 uur planning in overleg)
  • Fysiek in goede conditie
  • Woonachtig in Bolsward of nabije omgeving

 

Wij bieden
Rentex biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een leuke parttime baan met flexibele werktijden tussen 14.00-22.00 uur. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de CAO voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s.

Bij goed functioneren word je natuurlijk beloond! Na 3 maanden gaan we met jou de mogelijkheden bespreken voor een vast contract.

 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder, telefoonnummer 0515-578989 of e-mail m.mulder@rentex.nl.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature productiemedewerker’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.