Vacature trefzekere spits

Wij zoeken voor onze sorteerafdeling een wassorteerder.

 

Bij ons in het team is geen dag hetzelfde! De ene keer vind je tussen het wasgoed een trouwring, de andere dag een knuffel of je ontdekt zelfs een hagelnieuwe laptop tussen de lakens…

 

Ons team is namelijk het eerste station in het productieproces waar alle was binnenkomt. En daar hebben we onze handen best wel vol aan, hoewel we allemaal flinke handen en goed ontwikkelde spieren hebben. Het is namelijk fysiek pittig werk.

 

Maar het wordt gewaardeerd: je zou kunnen zeggen dat je hier via de vuile was in de slappe was komt want je begint meteen in een hogere loongroep. Je komt ook direct in dienst van Rentex en als wij het samen goed kunnen vinden heb je na zeven maanden een vaste baan. Oh ja, daar komen nog een eindejaarsuitkering, een goede reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering bij.

Niet verkeerd toch!

 

We beginnen om 15.45 uur en gaan door tot ongeveer 20.00/21.00/22.00 uur en kunnen je een contract van maximaal 23 uur aanbieden.

 

Voordat je solliciteert is het nog wel goed om te weten dat we alles wat we tussen de was vinden en daar niet hoort, weer bij de eigenaar afleveren. Wel zo netjes. Dat geldt ook voor die laptop hoor!

 

Schrijf je snel? Neem een kijkje op onze website/vacatures en mail je motivatie met CV naar p&o@rentex.nl.