Vacature wassorteerder

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van onze productie zijn wij op zoek naar wassorteerders (parttime).


Jouw functie

Als wassorteerder sorteer je vuil wasgoed. Daarbij draag je er zorg voor dat de juiste artikelen in de juiste bakken/zakken worden gestort. Je bent  op de hoogte van de verschillende werkplekken, werkmethodieken en de rol die jij hierin speelt. Jouw werkzaamheden moeten zowel aan de kwaliteits- en kwantiteitseisen van de onderneming voldoen maar ook aan de wettelijke eisen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zaterdag wordt gewerkt. Op dit moment zoeken we versterking voor onze ochtend/middag ploeg en middag/avond ploeg. De ochtend/middagdienst is van 06.00-15.00 uur en de middag/avonddienst is van 15.00-20.00/21.00/22.00 uur (afhankelijk van het was aanbod). Het betreft een contract van eerst ongeveer 16 uur maar mee of minder is altijd bespreekbaar.


Jouw profiel
Wij zijn opzoek naar mensen die flexibel ingesteld zijn en de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

  • Mensen woonachtig in Bolsward of nabije omgeving
  • Fysiek in goede conditie en mans/vrouw genoeg om dit werk aan te kunnen
  • Beschikbaar maandag tot en met vrijdag liefst zowel voor de ochtend/middagdienst als voor de middag/avonddienst
  • minimaal 2 dagen/dagdelen beschikbaar
  • teamplayer (medewerkers werken in groepsverband en staan allemaal naast en tegenover elkaar te sorteren


Wij bieden
Rentex biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een leuke parttime functie die wordt beloond met een goed salaris volgens de CAO voor Textielverzorging (je zit in een hogere loongroep i.v.m. vuiltoeslag), een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een collectieve zorgverzekering.


Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder, telefoonnummer 0515-578989 of e-mail m.mulder@rentex.nl.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature wassorteerder’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.