Vacature 1ste medewerkers

Organisatie
Rentex in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

Ter versterking van de productieafdeling KEW (Klant Eigen Wasserij) zijn wij op zoek naar 1ste medewerkers (fulltime of parttime, standplaats Bolsward).

 

De 1ste medewerkers werken binnen de productietijden (dag- en avonduren) mee, begeleiden en coördineren alle voorkomende productie werkzaamheden. Merken (ver)storingen (proactief) op, registreren en lossen deze op en/of bespreken deze met de productieleider en/of technische dienst. Kijken kritisch naar de werkprocessen en ondersteunen bij en levert een bijdrage aan verbeteringen/veranderingen op de afdeling. Stimuleren, instrueren en motiveren de productiemedewerkers en bewaken de kwaliteits- en kwantiteitseisen van de onderneming of deze voldoen aan de wettelijke eisen.


Wij vragen

  • Een afgeronde MBO-opleiding(niveau 4) of MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een productieomgeving, affiniteit met techniek is een must
  • Kennis van registrerende software programma’s en MS Office (Excel en Word)
  • Kennis van Lean principes of bereid een opleiding te volgen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon-/werkverkeer 1 uur).

 

Ben jij een mensgericht leider die verantwoordelijkheid durft te nemen? Heb je een flexibele werkhouding, zijn doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, klantgerichtheid, kwaliteits- en kostenbewustzijn competenties die je op het lijf zijn geschreven? Sta je open voor training en opleiding en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische en veranderende omgeving met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur! Daarnaast een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn.

 

Informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Wouter van Meegdenburg, productie manager, telefoonnummer 0515-578989.

 

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature 1ste medewerker’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.