Vacature medewerk(st)er intern transport

Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van onze logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een:
medewerk(st)er intern transport


Jouw functie
Je laadt/lost alle in-/uitgaande routes en verzorgt een correct belading van de vrachtauto’s. Je behandelt klachten aangedragen door de klantenservice, je bewaakt en kijkt kritisch naar werkprocessen op de afdeling, je signaleert het niet op tijd zijn van wasgoed van relaties zodat hier nog op kan worden bijgestuurd, je merkt (ver)storingen op, registreert, verhelpt deze en staat in direct contact met onze productieafdelingen en onze chauffeurs. 


Jouw profiel

Wat we zoeken is een sociaal en communicatief persoon die daadkrachtig is met een constant oog voor kwaliteit. Een persoon die zorgt draagt voor een juiste en volledige werking van onze logistieke processen.

Wij verwachten
- Mbo niveau 3 werk- en denkniveau
- Een aanpakker en een teamplayer
- Stressbesteding en flexibel
- Flexibel inzetbaar (vanaf 6.00 uur tot maximaal 22.00 uur)
- Fysiek in goede conditie
- Handig met geautomatiseerde systemen of bereid zijn dit te leren
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden
Rentex biedt een uitdagende bij voorkeur fulltime functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s. 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder, afdeling P&O,   telefoonnummer 0515-578989. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recente CV o.v.v. ‘Vacature medewerk(st)er intern transport’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.