Vacature operator wasafdeling

Jouw functie
Als operator wasafdeling stuur je middels de ‘centrale cockpit’ vraag en aanbod tussen de vuil- en schoongoed afdeling. Je houdt toezicht- en voert procescontroles uit op wasprocessen. Je bent in staat technische controles uit te voeren op de doseerinstallatie, wasstraten en drogers en lost verstoringen aan het systeem adequaat en snel op. Je denkt actief mee in het continu verbeteren van processen en werkmethodes. Je bent op de hoogte van de verschillende werkplekken en werkmethodieken. Jouw werkzaamheden moeten zowel aan de kwaliteits- en kwantiteitseisen van de onderneming voldoen als aan de wettelijke eisen.


Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb jij een zelfstandige rol. Hiervoor zoeken wij een stressbestendige, pro actieve,  en daadkrachtige collega met een hands-on-mentaliteit die accuraat te werk gaat.
Wij verwachten:

  • Een afgeronde MBO+ opleiding
  • Tenminste 3 jaar bewezen werkervaring in een productieomgeving
  • Affiniteit in techniek
  • Inzicht in logistieke processen
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Andere belangrijke kerncompetenties: klantgericht (in- en extern), kwaliteit- en kostenbewust, flexibel en bereid tot het volgen van opleidingen.

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie

Wil jij meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Pepijn Rozemuller, coördinator vuilsorteer, of Marije Mulder, P&O, telefoonnummer 0515-578989.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘operator wasafdeling’ per e-mail naar p&o@rentex.nl.