Vacature schoonmaker m/v

Organisatie:
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten.

Ter versterking van de afdeling schoonmaak zijn wij op zoek naar:
- een schoonmaker die samen met ons schoonmaakteam zorgt voor een schone en nette werkomgeving

 

Functie

Het gaat om een functie in de avonddienst en/of zaterdagdienst waarbij werken mogelijk is op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Dit kan in deeltijd en op de door jou gewenste dagen. Je werkt die avonden/zaterdagen samen met een team collega's die verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van de wasmachines, mangels, vouwmachines en drogers.

 

Jouw profiel

  • Je bent gewend of bereid tot het werken op avonden en/of zaterdagen
  • Je bent een echte aanpakker en een teamplayer
  • Fysiek in goede conditie
  • Gemotiveerd en stressbestendig
  • Woonachtig in de omgeving van Bolsward of nabije omgeving

 

Wij bieden:
Rentex biedt een afwisselende baan met voldoende uitdaging. Wij bieden een leuke parttime baan met flexibele werktijden. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de cao voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, interne opleidingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding. Bovenal een leuke werksfeer en collega’s.

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marije Mulder van de afdeling P&O, telefoonnummer 0515-578989.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘schoonmaker avond/zaterdag' per
e-mail naar p&o@rentex.nl.