Vacature teamleider commerciële binnendienst

Organisatie
Rentex in Bolsward is één van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Klantpartnerschap en ‘Taking care together’ zijn onze drijfveren. Bij Rentex werken ca. 450 mensen. Wij zijn trots op ons bedrijf en zeer betrokken bij onze klanten. Ter versterking van ons commerciële team zijn we op zoek naar een

 

TEAMLEIDER COMMERCIËLE BINNENDIENST (fulltime)

 

Jouw functie
De teamleider commerciële binnendienst, met gevoel voor cijfers, is verantwoordelijk voor contractbeheer, tender/offerte processen en het ontwikkelen, verwerken en analyseren van financiële gegevens/rapportages in relatie tot klantbeheer en aanbestedingsprocessen. Daarnaast ligt de focus op ondersteunende salesactiviteiten, schrijven van teksten, BI vraagstukken en rapportages. Je bent een daadkrachtige en oplossingsgerichte linking pin tussen commercie, productie en financiën die klantafspraken en klantbelangen correct weet over te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, meewerken en ontwikkelen van de commerciële binnendienst (1,5fte), draagt bij aan de realisatie van de commerciële doelstellingen en ondersteunt de afdeling op het gebied van allerlei cijfermatige vraagstukken. Je werkt nauw samen met de commercieel directeur en salesmanager.

Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb jij een zelfstandige rol. Hiervoor zoeken wij een mensgerichte, stressbestendige en daadkrachtige collega met een hands-on-mentaliteit. Wij verwachten:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting commerciële of bedrijfseconomie.
  • Tenminste 3 jaar bewezen werkervaring in vergelijkbare functie.
  • Naast een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal ben je creatief in het bedenken en schrijven van pakkende (tender)teksten.
  • Uitstekende kennis van MS Officepakket, Excel in het bijzonder, en social media.
  • Kennis van BI software systemen, dashboards en CMS pakketten.

Andere, belangrijke kerncompetenties: creatief, flexibel, jong van geest, commercieel inzicht, analytisch, een teamplayer, klant-/resultaat- en kwaliteitsgericht.

 

Wij bieden

Rentex biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie

Wil jij meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ronald Elich, commercieel directeur, telefoonnummer 0515-578989.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan vóór 1 mei aanstaande een motivatie met recent CV o.v.v. ‘teamleider commerciële binnendienst’ per e-mail naar p&o@rentex.nl. De eerste gesprekken vinden in week 15 plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.