Vacature Teamplayers

 

Waait er een frisse wind bij ziekenhuizen en andere zorginstellingen? Je zou het wel zeggen, want wij hebben als Bolswarder wasserij de wind stevig in de zeilen. Zo stevig dat het bij ons alle hens aan dek is. Eigenlijk meer dan dat!

 

Daarom zijn we op zoek naar echte Teamplayers

 

Elke dag halen onze chauffeurs zo’n 100.000 kilo was op bij onze klanten. Wasgoed van medewerkers in ziekenhuizen, van bewoners van zorgcentra en van particulieren. Zij vertrouwen ons die zorg toe, daar zijn we trots op en dat koesteren we ook. Kennelijk doen we het goed.

Om die kwaliteit te handhaven en zo mogelijk zelfs nog te verbeteren, zoeken we gemotiveerde collega’s die staan voor hun werk. Die begrijpen waarom wij in de productie soms even een tandje bijzetten. Precies, voor een tevreden klant.

We werken in ploegen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Met moderne machines en hightech software: zodra de chauffeur het parkeerterrein van een ziekenhuis verlaat, weten wij al welke lading hij in zijn vrachtwagen heeft en hoe laat we zijn koffie kunnen inschenken. Of haar koffie.

Ons motto is ‘Taking care together’. We doen het samen. Voor de klant, voor ons gezonde bedrijf, een gezond milieu, en voor ons als team.

 

Als jij ook voor zo’n team voelt, dan nodigen wij jou graag uit! We hebben diverse functies beschikbaar, met goede voorwaarden, en toffe collega’s.

Heb je interesse in een fulltime/partime baan? Stuur dan je cv met motivatie naar P&O@rentex.nl of neem contact op met Marije Mulder, 0515-578989.