Vakantiebaan

Vakantiebaan

Rentex zoekt vakantiekrachten voor alle afdelingen. Heb je al eerder vakantiewerk bij ons gedaan of heb je elders een vakantiebaan gehad stuur dan je cv en we nemen contact met je op. Schrijf je nu in via onderstaand inschrijfformulier. 

bottom

Vakantiebaan

Ga je niet op vakantie dit jaar en heb je tijd over? Of ben je aan het sparen voor AirPods, een Sonos One, de S10 of de XS. Of zet je geld opzij voor het rijbewijs of om je kamer in te richten als je straks gaat studeren? Misschien kunnen wij wat voor elkaar betekenen…

 

Want als jij ons de komende zomermaanden komt helpen, helpen wij jou een handje bij het realiseren van je wensen. Onder meer met een leuke bonus. Voor diverse functies in ons bedrijf zoeken wij vakantiekrachten die willen aanpakken.

 

We zoeken jongeren (16 -23 jaar) die aan de slag willen in de periode van week 28 tot en met week 35, waarvan minimaal twee weken in de bouwvak. De werktijden zijn van 6.00 tot 24.00 uur, gemiddeld 4 tot 8 uur op een dag.

 

Naast het gebruikelijke salaris ontvang je een bonus van €100 als je drie, en zelfs €150 als je vier weken van 20+ uren draait waarvan minimaal 2 weken in de bouwvak. Afgezien daarvan ga je aan de slag in een dynamisch familiebedrijf waar we met moderne machines de was doen van duizenden mensen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Elke dag!

 

Bij ons aan de slag is niet alleen goed voor je portemonnee, maar zeker ook voor je CV. Wie weet, groeit dit vakantiewerk later uit tot een bijbaan, stage of traineeship voor je studie. Want in ons bedrijf is altijd plek voor mensen met frisse ideeën, maar dat is niet zo verwonderlijk in een wasserijbedrijf…!

 

Vul onderstaand inschrijfformulier in en geef direct aan welke weken je beschikbaar bent. 

 

Wij vragen

 

  • 16 jaar of ouder

  • Van maandag tot en met vrijdag beschikbaar
  • Flexibel qua werkuren, zowel in ochtend, middag als avond beschikbaar

 

Wij bieden

 

  • Reiskosten vergoeding van € 0,14 per km ( > 5 km )
  • Een gezellige werksfeer met leuke collega's

  • Top 40 muziek tijdens je werkzaamheden op de vloer

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan?