Zorginstellingen Rentex

Rentex heeft aandacht voor uw zorginstelling

Bij zorginstellingen staan de bewoners centraal, zij hebben recht op maximale privacy, geborgenheid en huiselijkheid. Bewoners verwachten dat de thuissituatie zo goed mogelijk wordt nagebootst. Rentex ondersteunt u daarbij, uw bewoner is namelijk ook onze klant. Wij dragen hieraan bij in de vorm van textielverhuur, die wij afstemmen op uw wensen en met optimaal voorraadbeheer.

bottom

Persoonsgebonden wasgoed

Het persoonsgebonden wasgoed van uw bewoners is bij ons in veilige handen, wij behandelen dit met zorg en precisie. Onze medewerkers weten welke waarde uw bewoner hecht aan zijn of haar eigendommen zoals een zakdoek en kleding. Al het persoonsgebonden wasgoed van zorginstellingen wordt bij ons professioneel behandeld, gesorteerd en op naam in een pakket per bewoner weer bij u bezorgd. Onze logistiek stemmen wij in goed overleg af op de interne logistiek en werkwijze van uw zorgcentrum. De dagelijkse praktijk en de persoonlijke wensen van uw zorgcentrum staan hierbij centraal.

 

Wij denken met u mee, geven advies en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. Met onze dienstverlening PWAS OP MAAT kunnen wij ook op bewonersniveau factureren.