• We zijn er trots op dat we als eerste wasserij voor ziekenhuizen & zorginstellingen in Nederland in het bezit zijn van de CO₂-Prestatieladder niveau 3, hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO₂. Bij Rentex doen we onze uiterste best zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werken, zodat onze CO₂-uitstoot steeds lager wordt. Daarvoor focussen we continu op nieuwe initiatieven, innovaties en maatregelen, met de CO₂-prestatieladder als basisgereedschap.


  • We gaan een rondje werkvloer doen. Loop je mee?

     

    In ons familiebedrijf werken 450 doorzetters uit maar liefst 26 landen. Samen maken ze onze dagelijkse waslogistiek voor de zorg tot een succes. Belangrijk voor goed samenwerken is een werkomgeving waar je respect krijgt. Voor wie je bent, waar je vandaan komt en wat je kunt. En wie kan je dat nou beter uitleggen dan onze mensen zelf? De werkvloer aan het woord.


  • Unieke samenwerking met sociaal werkbedrijf Empatec

     

    Bij Rentex zijn we gek met ons personeel. Iedereen helpt mee en iedereen telt mee. Dat geldt zeker ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom werken we al ruim 20 jaar samen met Empatec, een leerwerkbedrijf voor iedereen die wat minder makkelijk aan de bak komt.